• Sponsors Mixtoernooien 2024

  Zonder sponsors is het onmogelijk een Feestweek ter afsluiting van een voetbalseizoen te organiseren. Vanaf deze plaats wil het bestuur van RCD de sponsors bedanken die mede dankzij hun financiële bijdragen het mogelijk hebben gemaakt om de toernooien in deze vorm te organiseren.

  Daarom dank aan de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan het 42e seniorenmixtoernooi: 

  Aannemer J. van de Graaf BV, Aannemersbedrijf Gebr. Tromp, CSR, Casco- en Seriebouw Rotterdam BV, De Inrichterij, Elsco Drankenhandel, H. Hoogvliet Totaalonderhoud, Luyten VVZ, Polyfluor Plastics BV, Rijschool Dielessen, RSNMenk, SDK Kinderopvang en Zoomer Makelaardij

  Alsmede dank aan de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan het 21e jeugdmixtoernooi:

  Aannemersbedrijf Gebr. Tromp, Bericap Benelux BV, BM BodemManagement BV, C.S.R. Casco- en Sectiebouw Rotterdam BV, Hazeflon Engineering BV, Luijten VVZ, Mieke Zwang Fotografie, Moore DRV, Nestor Service BV, Polyfluor Plastics BV, Rijschool Dielessen, RSN Menk, SDK Kinderopvang, Skippy Meubel, SKV Advies, VTC Vrije Tijds Centrum, Your Workwear, Zoomer Makelaardij

  En als laatste danken wij sponsor SDK Kinderopvang voor de bijdrage aan het toernooi voor de mini's.

 • Wedstrijdsecretariaat

  WEDSTRIJDSECRETARIAAT

  Digitale spelerspas
  Belangrijk

  Alle wedstrijdzaken via de Voetbal.nl app geregeld.

  Spelers en ouders van jeugdspelers moeten het volgende weten:

  Ieder voetballend lid van R.K.s.v. R.C.D. heeft een digitale spelerspas. Deze spelerspas vind je in de Voetbal.nl app.

  Voetbal.nl app downloaden
  Om je gegevens in te kunnen zien moet je de app Voetbal.nl – app downloaden.

  Let op! Voordat je aan de slag gaat moet je het e-mailadres weten dat je bij de vereniging hebt opgegeven. Weet je het niet meer? Vraag het aan je ouders of de ledenadministratie van RCD (ledenadministratie@rksvrcd.nl).

  Daarna ga je verder in vier stappen:

  1. Downloaden app Download de app ‘Voetbal.nl’ die onder deze naam in de appstore te vinden is (Android of IOs).
  2. Registreren Registreer je met het e-mailadres
  3. Activeren Activeer vervolgens de app
  4. Inloggen Nu kan je inloggen.

  Eenmaal geïnstalleerd en ingelogd kun je als speler het volgende zien: je team, je wedstrijden, de uitslagen van de wedstrijden en het programma.

  Pasfoto en Digitale spelerspas

  Had je al een spelerspas? Dan zie je diezelfde pas hier nu digitaal. Let op! Spelers die dit seizoen voor het eerst een pas krijgen zien nog geen foto van zichzelf!

  Spelen met pas zonder foto wordt door RCD niet toegestaan!

  Wat moet je doen als je geen foto hebt?

  Je kan kiezen:

  Stuur een digitale foto naar (pasfoto@rksvrcd.nl). Deze digitale foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. De foto mag niet groter zijn dan 1600 x 1200.

  Vermeld je naam, geboortedatum, team en (als je dat weet) je bondsnummer in de mail. De ledenadministratie zorgt ervoor dat jouw foto in Sportlink komt, waarna hij automatisch op je digitale spelerspas komt te staan.

  OF

  Stuur een pasfoto Vergeet niet je naam op de foto te zetten! op naar:

  Ledenadministratie
  Remmerstein 69
  3328 BP Dordrecht

  LEIDERS
  De leiders zijn in Sport Link Club aangewezen als teammanagers. Zij kunnen straks de teams samenstellen en een aanvoerder aanwijzen etc.

  SCHEIDSRECHTERS
  Scheidsrechters gebruiken deze app straks ook. Zij zijn officials en controleren de teamsamenstellingen en vullen de uitslag in en geven eventueel ongeregeldheden door.

  WEDSTRIJDSECRETARIS
  Ook de wedstrijdsecretaris heeft ruime bevoegdheden in deze app om zaken in banen te leiden. Zoals het veranderen van een scheidsrechter op de wedstrijddag, het doorgeven van een afgelasting etc.

  Geen smartphone?
  Voor officials die geen smartphone hebben is er op de PC in het wedstrijdsecretariaat een programmaatje geïnstalleerd waarmee de app Wedstrijdzaken toch kan worden geopend. Je kunt dan op een vaste plek dezelfde dingen doen die je mobiel op de smartphone kunt doen. Ook dan is het e-mailadres waarmee je bij de club bekend bent nodig!

  Veel succes!