• De afgelopen jaren heeft voor RCD begrippen al een groot aantal spelers de overtap gemaakt van RCD naar FC Dordrecht en daar is sinds kort weer een nieuw talent aan toegevoegd!
  De nu nog 14-jarige Liam Abels zal volgend seizoen te bewonderen zijn in de JO16 van FC Dordrecht.
  Liam is al sinds hij kan lopen bij RCD te bewonderen geweest. Als jong broekie begon hij in de mini’s en vervolgens via de F2 – F1 – JO11-2 naar de JO11-1 waar voor Liam de start begon in de Hoofdklasse. Liam is sindsdien niet meer uit de hoofdklasse verdwenen want vervolgens speelde hij 2 seizoenen in de 13-1 en daarna de 15-1.
  Gedurende het afgelopen seizoen in de 15-1 is Liam onder andere door de scouts van FC Dordrecht een aantal keren beoordeeld, hetgeen op 19 april jl. geresulteerd in een uitnodiging van FC Dordrecht voor een stage.
  De 3 weken die daarop volgde heeft Liam FC Dordrecht overtuigd van zijn kwaliteiten en spirit en volgende de officiële uitnodig op 5 mei jl. Jezelf bewijzen tussen al deze talentvolle leeftijdsgenoten is dat een hele knappe prestatie en zijn we heel trots op Liam!
  Liam is leergierig en traint hard om dit stapje hogerop tot een succes te gaan maken en wie weet wat er verder nog in het vat zit! RCD vindt het jammer dat wederom een echte RCD’er de overstap gaat maken naar de buren van de BVO FC Dordrecht, maar uiteraard we begrijpen zijn keuze voor het stapje hogerop. Vanuit RCD zijn we heel trots op Liam en wensen we hem heel veel plezier bij FC Dordrecht! De deur voor een terugkeer naar RCD staat altijd open!

  Wederom overstap van RCD telg naar FC Dordrecht! Wederom overstap van RCD telg naar FC Dordrecht! 1