web

statistics

In Memoriam Anita Vondermans – van der Merwe

24 juli, 2019

IN MEMORIAM

Heden bereikte onze vereniging het droevige en trieste bericht dat na een ziekbed van ruim 18 maanden is overleden

Anita Vondermans – van der Merwe

op de veel te jonge leeftijd van slechts 62 jaar.

Binnen RCD was Anita een graag gezien persoon. In de vele jaren dat zij lid was, was zij ook actief binnen de vereniging. Jarenlang was zij dé gastvrouw van RCD tijdens wedstrijden van het 1ste elftal. Of het nu competitie- of bekerwedstrijden waren, het maakte haar allemaal niet veel uit. In de bestuurskamer was Anita hét rustpunt en zij verzorgde en verwende de gasten op haar manier met een kopje koffie, drankje en een snackje. Menig bestuurder van andere verenigingen hebben getracht Anita over te halen ook bij hen als gastvrouw op te treden. Anita was hierdoor wel gevleid maar wees dit altijd resoluut af want RCD was haar clubje.

Ook op sportief gebied was Anita actief. In de beginjaren heeft zij nog wel gevoetbald in het damesteam bij Dubbeldam, maar dit was niet echt een succes te noemen. Succesvoller was zij op onze tennisbanen en zij heeft jarenlang deel uitgemaakt van ons damesteam 1 en speelde samen met Trees van Wijngaarden, Monique Dingemans en Astrid Veldhuis.

Naast het sportieve was Anita ook altijd paraat bij feestjes en partijen en was daar vaak de gangmaakster.

Anita heeft ruim 18 maanden lang gestreden voor wat zij waard was. Echter zij kon deze ongelijke strijd onmogelijk winnen ondanks de tomeloze steun van John, familieleden en talloze vrienden.

Binnen de vereniging is wederom een gat gevallen dat maar moeilijk op te vullen zal zijn. Anita zal nog talloze malen gemist gaan worden.

Voor haar jarenlange inzet is de vereniging Anita ontzettend dankbaar en het was fijn om met haar te kunnen en mogen werken.

 

Uiteraard wensen wij  John, mevr. Van der Merwe, Ben en Elli en overige familieleden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Dat zij moge ruste in vrede

 

Bestuur en leden

 

 

 

Categories: Clubnieuws, Home