web

statistics

Nieuwsarchief

Nieuwsberichten: ‘Senioren’

RCD Ledenshop voor kleding en sporttassen

3 oktober, 2019

De Ledenshop is online.
Goed nieuws, want iedereen kan kleding en sporttassen uit de eigen RCD kledinglijn bestellen.

Om als club eenheid uit te stralen, streeft RCD naar uniformiteit in het dragen van clubkleding. Voor wedstrijdkleding geldt dat die uitsluitend via de club kan worden besteld bij de vaste leverancier. Ook voor de overige kleding geldt dat deze van het merk Hummel dient te zijn; er is hiervoor een speciale RCD kledinglijn gekozen.

Daarnaast blijft Sportcentrum Dordrecht hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. RCD leden.

Wat is de Ledenshop?

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van RCD. De shop biedt jou als lid van RCD de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen.

De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert, RCD en Sportcentrum Dordrecht waarmee RCD samenwerkt. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die RCD met de kledingleverancier Hummel en Sportcentrum Dordrecht heeft.

Hoe werkt de Ledenshop?

De ledenshop biedt jou als lid van RCD de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door RCD geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor RCD. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die RCD van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor RCD!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel Sportcentrum Dordrecht als RCD en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via Sportcentrum Dordrecht. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij hen ophalen. Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met Sportcentrum Dordrecht.

Klik op het logo hieronder om naar de ledenshop te gaan.

Oefenprogramma A-selectie seizoen 2019-2020

12 augustus, 2019

Oefenprogramma A-selectie in de maand augustus 2019

SSW toernooi:

Vrijdag 16 aug.a.s. :    RCD 1 – Dubbeldam 1, aanvang 20.00 uur

Zondag 18 aug. a.s.  :  SSW 1 – RCD 1, aanvang 13.00 uur

Dinsdag 20 aug. a.s. : RCD 1 – Unitas(za), aanvang 19.30 uur

                                            RCD 2 – EBOH 2, aanvang 19.30 uur

Dinsdag 27 aug. a.s. :  RCD 1 – GSC 1, aanvang 19.30 uur

                                             GSC 2 – RCD 2, aanvang 19.30 uur

 Vanaf het weekeinde 31 augustus/ 1 september a.s. deelname aan het KNVB bekertoernooi. Zie hiervoor het eerder geplaatste artikel op de website

Categories: Clubnieuws, Senioren, Voetbal

Gewijzigd Bekerprogramma 1ste en 2de elftal vastgesteld

8 augustus, 2019

Gewijzigd Bekerprogramma 1e elftal:

31 aug: RCD 1- Hardinxveld 1 aanvang 17:00 uur

07 sept: Asperen 1 – RCD 1, aanvang 15.00 uur

14 sept: Sparta ’30 – RCD 1 aanvang 17:00 uur

Bekerprogramma 2e elftal:

1 sept Kruisland 2 – RCD 2 aanvang 12:00 uur

8 sept RCD 2 – EMMA aanvang 11:00 uur

15 sept SC Gastel 2 – RCD 2 aanvang 14:30 uur

 

 

RCD 2 ook in seizoen 2019/2020 reserve 1ste klasse

12 juni, 2019

RCD 2 blijft 1ste klasser

Ondanks het verlies afgelopen zondag is ons tweede elftal toch in de reserve 1e klasse gebleven.
Dit komt omdat in de nacompetitie voor promotie Zeelandia Middelburg 2 het niet gehaald heeft en dus in de 1e klasse blijft.
Aangezien Zeelandia namelijk op zaterdag gaat spelen is die plek vrijgekomen en er was nog een plek vrijgekomen in de 1e klasse en die was voor de verliezer van die andere nacompetitiewedstrijd t.w. Dongen 3.

Categories: Clubnieuws, Senioren, Home, Voetbal

Vijf nieuwelingen voor RCD

1 juni, 2019

Categories: Clubnieuws, Senioren, Voetbal

De grote Plusactie is van start gegaan

15 maart, 2019

Vanaf nu kan er gespaard worden.
Dankzij onze promotieleden kun je nu ook zien hoe de artikelen er uit gaan zien met het RCD logo en de foto.
Zij waren zaterdag 16 maart ook aanwezig bij de start van de actie bij Plus Valkzicht.
Heb je niemand om voor te sparen, maar doe je wel boodschappen bij de Plus, je kan ook sparen voor leuke artikelen met enkel het RCD logo.
Deze zijn te bestellen in onze eigen RCD fanshop: https://rcd.clubfund.nl/WebshopClub

Resterend voetbalprogramma 1ste elftal

20 februari, 2019

Beste voetballiefhebbers,

Het resterend voetbalprogramma voor het 1ste elftal is in de bijlage te lezen 3e klasse Laag D 

De eerstvolgende wedstrijd van het 1ste elftal is op zondag 10 maart in een uitwedstrijd tegen SV Warunda in Warmond.

Categories: Senioren, Voetbal

Technische staf rond voor seizoen 2019/2020

8 februari, 2019

Mo el Mard blijft aan als assistent-trainer van RCD.

De T.C. is verheugd te melden dat Mo el Mard aanblijft als assistent-trainer van RCD 1. Mo zal hierin nauw gaan samenwerken met de nieuwe hoofdtrainer Paul Koster.

Mo heeft zich in korte tijd als assistent trainer van Pippy Pruymboom laten gelden als een loyaal persoon die leergierig is en veel energie in de selectie steekt. Voor de T.C. zijn dit belangrijke kernwaarden. Na het vastleggen van hoofdtrainer Paul Koster en de verlenging van Jim Krijgsman is de technische staf voor de selectie ingevuld voor aankomend seizoen.

 

 

 

 

Categories: Clubnieuws, Senioren, Home, Voetbal

Paul Koster nieuwe trainer RCD 1

22 januari, 2019

Paul Koster is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zondagderdeklasser RCD. De 46-jarige Dordtenaar was in 2014 al een periode interim-trainer bij RCD en helpt sinds vorig seizoen de huidige hoofdtrainer Pippy Pruymboom op dinsdagavond op de momenten dat zijn werk als technisch jeugdcoördinator bij de KNVB dat toelaat. ,,Louis Laros heeft mij al meerdere keren benaderd om hoofdtrainer van RCD te worden. Vanwege mijn werk bij de KNVB was dat de laatste jaren nooit mogelijk, maar komende zomer verandert mijn werksituatie. De aanhouder wint dus,” zegt Koster.

De voormalig speler van Wieldrecht, VVGZ en ASWH had tussen 2009 en 2012 al het eerste elftal van buurman DFC onder zijn hoede. ,,Daarna ben ik nog hoofd jeugdopleiding bij Oranje Wit en twee seizoenen jeugdtrainer bij Sparta geweest, waarna ik voor de KNVB aan de slag ging. Nu leek het me mooi om weer eens een eerste elftal onder mijn hoede te nemen. Ik zie bij RCD veel potentie. Momenteel is er een soort wisseling van de wacht. Er is veel talent, maar dat proberen we allemaal op het juiste tempo klaar te stomen voor het seniorenvoetbal. Ik weet goed wat er rondloopt bij RCD en kijk ernaar uit om intensief met al die spelers aan de slag te gaan. Ik ben een trainer die staat voor plezier en presteren. Ik geloof erin dat die twee dingen altijd samengaan in het voetbal. RCD is een mooie familievereniging, waar ik me altijd heel prettig en gewaardeerd voel. Ik kijk er naar uit om te beginnen, maar ik ga eerst Pippy en zijn assistent Mo Elmard de komende maanden nog zo goed mogelijk helpen om het seizoen mooi af te sluiten.”

Jim Krijgsman blijft trainer van RCD 2 en RCD JO19-1.

Categories: Clubnieuws, Senioren, Home, Voetbal

Walking Football voor senioren

31 december, 2018

HET BLIJFT EEN LEUK SPELLETJE VOOR IEDEREEN!!!!!!

Voetballen verleer je niet, (maar mijn enkel, mijn knie, ik ben de jongste niet meer), er zijn vele redenen om het spelletje niet meer te spelen.

Nu is er een nieuwe vorm waar alleen de leeftijd een beperking is, rond de 50  jaar, en verder voor ieder goed te beoefenen.
Voor alle oudgedienden van RCD een mooie gelegenheid om de schoenen weer eens uit het vet te halen.

 

Categories: Clubnieuws, Senioren, Voetbal