web

statistics

Nieuwsarchief

Nieuwsberichten: ‘Sponsors’

RCD Ledenshop voor kleding en sporttassen

3 oktober, 2019

De Ledenshop is online.
Goed nieuws, want iedereen kan kleding en sporttassen uit de eigen RCD kledinglijn bestellen.

Om als club eenheid uit te stralen, streeft RCD naar uniformiteit in het dragen van clubkleding. Voor wedstrijdkleding geldt dat die uitsluitend via de club kan worden besteld bij de vaste leverancier. Ook voor de overige kleding geldt dat deze van het merk Hummel dient te zijn; er is hiervoor een speciale RCD kledinglijn gekozen.

Daarnaast blijft Sportcentrum Dordrecht hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. RCD leden.

Wat is de Ledenshop?

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van RCD. De shop biedt jou als lid van RCD de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen.

De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert, RCD en Sportcentrum Dordrecht waarmee RCD samenwerkt. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die RCD met de kledingleverancier Hummel en Sportcentrum Dordrecht heeft.

Hoe werkt de Ledenshop?

De ledenshop biedt jou als lid van RCD de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door RCD geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor RCD. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die RCD van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor RCD!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel Sportcentrum Dordrecht als RCD en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via Sportcentrum Dordrecht. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij hen ophalen. Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met Sportcentrum Dordrecht.

Klik op het logo hieronder om naar de ledenshop te gaan.

FANshop

11 april, 2019

De Clubfund foto actie, een tussenstand..

Heb jij je eigen FANshop al geopend? Doe het snel en ga sparen voor jezelf en de club.

De spaaractie bij PLUS supermarkten Dordrecht is in volle gang en loopt lekker. Natuurlijk zijn we allemaal aan het sparen voor een eigen poster, broodtrommel, placemat of slippers. Jammer dat nog niet iedereen zijn eigen FANshop bekeken heeft. Weet je je code om je FANshop te openen niet meer, vraag hem dan opnieuw aan via prcommissiercd@gmail.com

Pak dus je eigen actiefolder en open hem snel. Nodig hier ook nog wat familie en vrienden uit voor je FANshop en zorg zo dat ze ook voor jouw fanartikelen gaan sparen bij PLUS supermarkten Dordrecht. Dat is niet alleen leuk voor jou maar ook goed voor onze clubkas!

Op dit moment is er al € 160,60 bij elkaar gespaard voor RCD, maar dat kan natuurlijk nog veel meer worden. Iedere zegel die wordt ingeleverd, betekend 0,05 cent voor de club en voor jou een mooi fanartikel.

Een bijzonder 1-2’tje dus. Jullie tikken hem toch wel binnen…

De fotoactie is gestart

17 maart, 2019

Vrijdagavond 15 maart is, door het uitdelen van promotiemateriaal en het overhandigen van de fankaarten aan de promotieleden, de fotoactie officieel van start gegaan.
Vanaf 16 maart 2019 kun je gaan sparen voor de mooie artikelen. Bij PLUS Valkzicht staan 2 mooie paspoppen om RCD nog beter in beeld te brengen en te promoten.

De leiders krijgen de kaarten voor de leden die op de foto zijn gegaan. Zij zullen deze verder verspreiden.

Heb je niemand om voor te sparen, neem dan wel de zegels en doe ze in het speciale kistje op de bar in het clubhuis.
Iedere zegel die geactiveerd wordt is € 0,05 voor RCD.
Wij zorgen dat de zegels voor de club gebruikt worden.

Heel veel spaar plezier.

Categories: Activiteiten, Sponsors

Actie bij sponsor rijschool Dielessen

30 oktober, 2018

Mooie actie bij sponsor rijschool Dielessen.

Edwin Dielessen, eigenaar van rijschool Dielessen is trotse sponsor van RCD MO19-1. Daarnaast is hij onlangs een mooie actie gestart.

Autorijschool Dielessen doneert €50,- aan de vereniging als een RCD lid zijn/haar rij-opleiding start bij Rijschool Dielessen. Ook krijg je als R.C.D. lid 10% korting.

Wil jij je rijbewijs halen, zoek je nog een goede rijschool, klik dan op de volgende link en vul het formulier in. Edwin neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

https://www.rijschooldielessen.nl/sponsering/r-c-d/

Categories: Activiteiten, Sponsors

ING sponsor van RCD

5 september, 2014

Categories: Sponsors