web

statistics

Nieuwsarchief

Nieuwsberichten: ‘Kabouters’

RCD Ledenshop voor kleding en sporttassen

3 oktober, 2019

De Ledenshop is online.
Goed nieuws, want iedereen kan kleding en sporttassen uit de eigen RCD kledinglijn bestellen.

Om als club eenheid uit te stralen, streeft RCD naar uniformiteit in het dragen van clubkleding. Voor wedstrijdkleding geldt dat die uitsluitend via de club kan worden besteld bij de vaste leverancier. Ook voor de overige kleding geldt dat deze van het merk Hummel dient te zijn; er is hiervoor een speciale RCD kledinglijn gekozen.

Daarnaast blijft Sportcentrum Dordrecht hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. RCD leden.

Wat is de Ledenshop?

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van RCD. De shop biedt jou als lid van RCD de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen.

De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert, RCD en Sportcentrum Dordrecht waarmee RCD samenwerkt. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die RCD met de kledingleverancier Hummel en Sportcentrum Dordrecht heeft.

Hoe werkt de Ledenshop?

De ledenshop biedt jou als lid van RCD de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door RCD geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor RCD. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die RCD van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor RCD!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel Sportcentrum Dordrecht als RCD en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via Sportcentrum Dordrecht. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij hen ophalen. Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met Sportcentrum Dordrecht.

Klik op het logo hieronder om naar de ledenshop te gaan.

Start trainingen RCD jeugd seizoen 2019-2020

18 augustus, 2019

Aankomende maandag 19 augustus starten de trainingen weer.
Bij deze per lichting de aanvang van de trainingen inclusief de tijden voor het nieuwe seizoen: KG= kunstgras, AW = All Weather veld

LET OP!  Het KG veld is momenteel niet geschikt voor trainingen, bij gereedheid van KG wordt dit via de app groepen gecommuniceerd.
In plaats van KG wordt ernaast op veld C getraind, WANNEER ER RUIMTE OP AW IS DAN VELD C ZOVEEL MOGELIJK BESPAREN. Dit is namelijk een wedstrijdveld.

JO19:  21:00 uur (KG/Veld C) bij voorkeur op All Weather veld

JO17-1/2 en JO16-1: 20:00 uur AW

MO17-1 en MO19-1: 20:00 uur KG/Veld C

JO15-1, JO14-1 en JO13-1/2: 1900 uur AW

JO13-3/4, MO15-1, JO14-2 en JO15-2: 19:00 uur KG/Veld C

JO11 en MO13: 18:00 uur AW

JO10-9-8: 18:00 uur KG/Veld C

JO7: 18:00 uur naast KG – trainen alleen op maandag

Op woensdag is de indeling omgedraaid.

Let op! Alle meiden-teams en JO7 beginnen een week later: 26 augustus !

Trainingstijden jeugdteams

29 mei, 2019

Het seizoen 2018-2019 is bijna ten einde en vanaf volgende week  gaan we ons richten op het komende seizoen 2019-2020. Dit doen we op dezelfde wijze als vorig jaar.
Vanaf maandag 3 juni gaan we trainen met  de nieuwe leeftijdsgroepen. Let op dat voor de huidige leeftijdsgroepen JO10 t/m JO7 niets veranderd. Deze spelen nl allemaal in hetzelfde geboortejaar.
De komende weken zal door de trainers gekeken zal worden naar de voetbalkwaliteiten van de spelers. Dit geldt niet bij de meisjes teams. Het is belangrijk dat je bij de trainingen aanwezig bent, zodat de trainers een goed beeld van je krijgen.
Wanneer er oefenwedstrijden ingepland worden door de trainers, zal het niet  mogelijk zijn om dit voor iedereen te organiseren. (Hoofdtrainers zijn vrij om trainingen in te plannen t/m 19 juni).
Sommige spelers/speelsters zullen te maken krijgen met een nieuwe trainer en een nieuwe trainingstijd, dus hierbij plaatsen we alvast de lijst met hoofdtrainers /trainingstijden per leeftijdsgroepen.
Maandag kun je je melden bij de (hoofd)trainers  en krijg je van hen verdere instructies. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent. KG = kunstgras, AW = All weather, V= Veld (C)

Let op! 2e jaars JO19 junioren (2000) worden persoonlijk benaderd door TC Junioren/senioren  m.b.t. mee trainen senioren

JO19: Geboortejaren: 2001 en 2002
Jim Krijgsman (21:00-22:00  KG)

JO17: LET OP – alle huidige JO16-1/2 spelers
Gerard Laros + Domenic Schenkhuysen (tot einde seizoen)                                               (20:00-21:00  AW/V)

JO16: LET OP – alle huidige JO15-1 spelers (19:00-20:00  KG) na de zomerstop naar 20:00
Jeroen Snoek

JO15- Wim van Kooten en andere trainers – inmiddels al gestart

JO14: Geboortejaar: 2006
Erik Smulders + Ryan Engelen + Jeffrey Koks (19:00-20:00  AW/V)

JO13-JO12: Geboortejaren: 2007 en 2008
Danny Spits + andere trainers De groep spelers die door Danny getraind gaan worden zullen persoonlijk benaderd worden (19:00-20:00  AW/V)

JO11 t/m JO8: Geboortejaren: 2009-2010-2011-2012

Diverse trainers   Let op dat voor de huidige leeftijd groepen JO11 t/m JO8 niets veranderd.          (18:00-19:00  KG)

Let op JO7 mini’s met geboortejaar 2012  sluiten op de MAANDAG EN WOENSDAG aan bij de JO8-JO9 Groep en gaan trainen om deze tijd – geboortejaar 2013 blijven bij de mini’s op veld C op maandag.
Deze groep zal NIET trainen op woensdag 5 juni

De MO19 t/m MO13 blijven t/m de zomerstop in de huidige samenstellingen trainen.

De trainingsdagen: maandag en woensdag.
Op 10 juni wordt er NIET getraind vanwege Pinksteren.

We zullen de -voorlopige- teamindelingen wederom vóór de zomerstop bekendmaken voor zover dit mogelijk is.
Wat bedoelen wij met voorlopige indeling? Wij bedoelen hiermee dat de teams met deze indeling aan het nieuwe seizoen beginnen. Pas na de 1e competitiewedstrijd (september) worden de indelingen automatisch definitief. De competitie begint pas na het beker voetbal.
We kiezen voor deze methode om voor de zomer iedereen zoveel mogelijk te laten weten waar men aan toe is, maar tegelijkertijd in augustus/september eventueel nog wat te kunnen veranderen. Uiteraard doen we dit alleen als we hier een goede reden voor hebben.
Uitzonderingen hierop zijn in ieder geval de JO12 t/m JO7  pupillen deze worden medio september, 2 weken voor de start van de competitie bekend gemaakt.

RCD traint door tot en met woensdag 19 juni, maar het kan zijn dat sommige trainers besluiten eerder te stoppen/ of langer door te trainen. Let daarom goed op wat hierover gezegd wordt door de trainer!

RCD loopt NIET! mee met de avondvierdaagse.

Tot slot wensen wij jullie allemaal nog ontzettend veel plezier op de diverse toernooien en kijken we uit naar ons eigen Mixtoernooi op 22 en 23  juni.

De grote Plusactie is van start gegaan

15 maart, 2019

Vanaf nu kan er gespaard worden.
Dankzij onze promotieleden kun je nu ook zien hoe de artikelen er uit gaan zien met het RCD logo en de foto.
Zij waren zaterdag 16 maart ook aanwezig bij de start van de actie bij Plus Valkzicht.
Heb je niemand om voor te sparen, maar doe je wel boodschappen bij de Plus, je kan ook sparen voor leuke artikelen met enkel het RCD logo.
Deze zijn te bestellen in onze eigen RCD fanshop: https://rcd.clubfund.nl/WebshopClub

Organisatie rondom oefenwedstrijden jeugdteams

10 januari, 2019

Alle oefenwedstrijden moeten altijd gemeld worden bij de wedstrijdsecretaris.
Voor de junioren jongens dus vanaf JO14 tot JO19 bij Alex Mulders.
Voor de pupillen vanaf JO7 tot JO13 en alle meidenteams bij Jeroen Visser.

Deze bepalen bij thuiswedstrijden altijd de tijd.
Ook de uitwedstrijden moeten gemeld worden want dan komen ze op de website.

Nu zien we dat het bij anderen gemeld wordt en de wedstrijdsecretaris van niks weet.
Volgende keren dat hij niet gemeld is bij de wedstrijdsecretaris gaat deze wedstrijd dan ook niet door.

Ook wijzen wij erop dat bij oefenwedstrijden altijd zelf alles geregeld moet worden; dus scheidsrechter, clubhuis, kleedkamers en drankje in de rust.

Mvg Alex en Jeroen

Voetballen bij RCD voor minipupillen

1 juli, 2018

Categories: Pupillen, Kabouters, Voetbal

Trainingen met nieuwe leeftijdsgroepen !

3 juni, 2018

Het seizoen 2017-2018 is bijna ten einde en vanaf volgende week  gaan we ons richten op het komende seizoen 2018-2019.
Dit doen we op dezelfde wijze als vorig jaar.

Vanaf maandag 11 juni gaan we trainen met de nieuwe leeftijdsgroepen.
Let op dat voor de huidige leeftijdsgroepen JO11 t/m JO7 niets verandert.
Deze spelen nl. allemaal in hetzelfde geboortejaar.

De komende weken wordt er door de trainers gekeken naar de voetbalkwaliteiten van de spelers.
Dit geldt niet bij de meisjesteams.
Het is belangrijk dat je bij de trainingen aanwezig bent, zodat de trainers een goed beeld van je krijgen.

Wanneer er oefenwedstrijden ingepland worden door de trainers, zal het niet mogelijk zijn om dit voor iedereen te organiseren. (Hoofdtrainers zijn vrij om trainingen in te plannen op zaterdag 9 juni).

Sommige spelers/speelsters zullen te maken krijgen met een nieuwe trainer en een nieuwe trainingstijd, dus hierbij plaatsen we alvast de lijst met hoofdtrainers/trainingstijden per leeftijdsgroep.

Maandag kun je je melden bij de (hoofd)trainers  en krijg je van hen verdere instructies.
Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent.

KG = kunstgras, AW = All weather, V= Veld (C)

Let op! 2e jaars JO19 junioren (1999) worden persoonlijk benaderd door TC Junioren/senioren m.b.t. mee trainen senioren.

JO19: Geboortejaren: 2000 en 2001
Jim Krijgsman + einde week 23 wordt de andere trainer bekend gemaakt (21:00-22:00 uur op KG)

JO16: Geboortejaren: 2002  en 2003/2004  –  LET OP – alle huidige JO15-1/2/3 spelers
Gerard Laros + Domenic Schenkhuysen (20:00-21:00 uur op AW/V)

JO15-JO14: Geboortejaren: 2004 en 2005
Jeroen Snoek + Kasper van Amelsvoort + overige trainers (19:00-20:00 uur op AW/V)

JO13: Geboortejaren: 2006  en spelers huidig JO11-1 geboortejaar 2007
Danny Spits + Ryan Engelen + Erik Smulders + Jeffrey Koks + overige trainers (19:00-20:00 uur op KG)

JO12: Geboortejaar: 2007
Eric Dusseldorp  + Barry Pennock + overige trainers (19:00-20:00 uur op KG)

JO11: Geboortejaar: 2008
Housin Youhri + Maurice van Es + diverse trainers (18:00 19:00 uur op KG)

JO10 t/m JO8: Geboortejaren 2009-2010-2011
Diverse trainers (18:00-19:00 uur op KG)

Let op JO7 mini’s met geboortejaar 2011  sluiten op de MAANDAG EN WOENSDAG aan bij de JO8-JO9 Groep en gaan trainen om deze tijd – geboortejaar 2012 blijven bij de mini’s op veld C op maandag

 VOOR DE MO17-MO11 VERANDERT ER VOORLOPIG NOG NIETS

De trainingsdagen: maandag en woensdag.
Wanneer er op maandag op KG getraind wordt dan zal dat woensdag op AW/V zijn en omgedraaid.

We zullen de -voorlopige teamindelingen wederom vóór de zomerstop bekendmaken voor zover dit mogelijk is.

Wat bedoelen wij met voorlopige indeling?
Wij bedoelen hiermee dat de teams met deze indeling aan het nieuwe seizoen beginnen.
Pas na de 1e competitiewedstrijd (september) worden de indelingen automatisch definitief.
De competitie begint pas na het beker voetbal.

 We kiezen voor deze methode om voor de zomer iedereen zoveel mogelijk te laten weten waar men aan toe is, maar tegelijkertijd in augustus/september eventueel nog wat te kunnen veranderen.
Uiteraard doen we dit alleen als we hier een goede reden voor hebben.

Uitzonderingen hierop zijn in ieder geval de JO12 t/m JO7 pupillen deze worden medio september, 2 weken voor de start van de competitie bekend gemaakt.

RCD traint door tot en met woensdag 20  juni, maar het kan zijn dat sommige trainers besluiten eerder te stoppen of langer door te trainen. Let daarom goed op wat hierover gezegd wordt door de trainer!
5 t/m 8  juni loopt RCD in ieder geval  mee met de avondvierdaagse.

De trainingen voor de zullen op 20 augustus weer hervat gaan worden.

Tot slot wensen wij jullie allemaal nog ontzettend veel plezier op de diverse toernooien en kijken we uit naar ons eigen Mixtoernooi op 23 en 24  juni.

 

 

RCD mini-pupillen op het Welpentoernooi 2016

19 mei, 2016

Op het hoofdveld van VV Wieldrecht vond zaterdagochtend 14 mei het Welpentoernooi plaats. Drie mini-pupillen teams van RCD bereidde zich rond 9.45 uur voor in kleedkamer 3 om te gaan knallen. Op veld 1A etaleerde de jongens van MP1, afgelopen twee jaar toernooiwinnaar, met name individuele technische hoogstandjes in de vier wedstrijden die werden gespeeld. Langs de lijn werd dit gewaardeerd met af en toe luid klinkende oh’s en aah’s. Fantastisch! Het leverde echter niet genoeg punten op om de titel te prolongeren. Veld 1B was van MP2. De handen gingen geregeld op elkaar en er klonk hard gejuich want ze heerste in hun competitie. MP2 liet de tegenstander in elke wedstrijd kansloos; ongeslagen kampioen! Gefeliciteerd! De MP3 zorgde in hun competitie voor 4 spannende wedstrijden. Er werd in elke wedstrijd geknokt en dapper gestreden. Klasse! Ze werden in de laatste poulewedstrijd dik verdiend beloond met een punt. Na de huldigingen in een stralend zonnetje voor de tribune genoten alle spelertjes nog van Wieldrechtse pannenkoeken in ons Clubhuis. Complimenten aan de organisatie, de jongens van RCD hebben een geslaagd voetbaltoernooi mogen beleven.

Categories: Kabouters

Foto’s minitoernooi 17 mei

21 mei, 2014

Categories: Kabouters

Teamfoto minipupillen 2

12 november, 2012

Categories: Kabouters