• In verband met de vele afgelastingen door Corona, staan deze nu onderaan deze pagina vermeld.

 • Het bestuur wenst alle leden, ere-leden, leden van verdienste en vrijwilligers een Vrolijk Pasen!

 • Pasen, voor wie dit niet weet is een van de belangrijkste feestdagen voor katholieke en christenen. Kort samengevat: het overlijden van Jezus en zijn opstanding.  Van witte donderdag naar goede vrijdag, stille zaterdag en paaszondag.

  Op 1e of 2e paasdag samen zijn en brunchen/lunchen of gewoon gezellig samenkomen en te vieren met partners, vrienden maar nog vaker met ouders, kinderen en/of kleinkinderen. Dit jaar is het helemaal anders, vele ouders en/of grootouders vieren het alleen of ingetogen. Samen of alleen thuis of in het verzorgingshuis c.q. verpleeghuis/ziekenhuis. Wat doet het  dan zeer dat het nu zo lastig is om op de juiste manier en toch zo veilig mogelijk een goede invulling te geven aan dit Paasfeest. 

  Aangezien onze vereniging van jong tot oud vele leden telt een oproep aan u allen. Laat iets s.v.p. van u horen, lezen of zien. Het zorgt voor blijdschap bij de ouderen en zorgbehoevenden - die nu juist gezelschap en zorg nodig hebben - dat (klein)kinderen, familieleden en kennissen aan hen denken in deze lastige periode.

  Dit kan op vele manieren (een belletje, een kaartje, een bloemetje of via een digitale boodschap), wees creatief voor alle leeftijden. Doe het a.u.b.!  De RCD familie zal hier alleen maar sterker door worden en geeft naast voldoening ook waardering dat u dit doet.

  Blijf gezond en een zorgzame groet aan u allen!

  Jullie voorzitter,

  Michaël Laros