• In verband met de vele afgelastingen door Corona, staan deze nu onderaan deze pagina vermeld.

 • Update van het bestuur rondom het Coronavirus 21 april 2020.

  Vanavond is bekend gemaakt dat de maatregels rondom Corona met betrekking op sporten door jeugd m.i.v. 28 april 2020 iets meer ruimte krijgen.
  Kinderen in de basisschoolleeftijd tot en met 12 jaar mogen weer trainen in groepen. De 1,5 meter regel is voor hen niet van toepassing tijdens de training.
  Jongeren van 13 jaar tot en met 18 jaar mogen ook weer starten, echter wel rekening houdend met de 1,5 meter afstand. De trainingen zullen uiteraard hier op aangepast moeten worden.
  Premier Rutte zei tevens dat bij de training geen ouders langs de lijn mogen staan en dat er na de training thuis gedoucht moet worden.

  We vinden het fijn voor de jeugd dat er weer gesport mag worden, maar moeten goed nadenken over hoe wij dit gaan doen.

  De gemeente zal de regie moeten nemen bij de gedeeltelijke heropening van de sportclubs vindt het kabinet. De KNVB zal hier ook ideeën over hebben. Samen met deze partijen zal het bestuur gaan bepalen hoe wij deze hernieuwde sport vrijheid vorm gaan geven en hoe wij de trainingen gaan herstarten.

  Zodra wij dit duidelijk hebben melden wij dit via de website, Facebook en uiteraard via de trainers/leiders van de teams.

  Het bestuur.