• Na een weekje bijkomen van het Pinksterkamp nu het verslag van de laatste dag van het kamp. Deze week hoorden we  positieve reacties over ons verblijf in Eersel. Er zijn zelfs jeugdleden die hun plek voor volgend jaar Pinksteren alvast hebben vastgesteld. We hadden dit jaar 64 inschrijvingen. Dat is een lager aantal dan normaal, maar wel te begrijpen vanwege de onderbreking van 2 jaar. De beste reclame is echter mond-op-mond reclame. En dat komt wel goed! We hebben veel kinderen enthousiast gekregen. Hopelijk gaan er volgend jaar meer teamleden mee.

  De laatste dag van de het kamp werd helaas geteisterd door regen. Gelukkig lukte het wel om in de ochtend het voetbaltoernooi te organiseren. Het middagprogramma moest noodgedwongen binnen gedaan worden. Voor het eerst in alle edities van het Pinksterkamp konden we echt niet naar buiten. (Alhoewel enkele jeugdleden het niet konden laten een buikschuiver over het gras te maken..). Het middagspel was een parcours van allerlei kleine spellen, waarbij duo’s steeds 1 minuut tegen elkaar ten strijde trokken. Regen of niet, het bleek een zeer gezellige middag te worden. Na de BBQ, die weer fantastisch door de keukenploeg verzorgd was, stond de quiz op het programma. Een quiz vol met voetbalvragen, meezingers en challenges. Nadat om 1 uur de quiz was afgerond zocht de jeugd rustig hun slaapplek op.

  Maandag was het al weer vroeg uit de veren, omdat de vrachtwagen ingeladen moest worden en het kampverblijf opgeruimd moest worden. En dat is prima gegaan.

  Na het ontbijt werd de grote winnaar van het Pinksterkamp bekend gemaakt. Dat was het team van Rosa en Leon. Hun team is bijna bij alle spelactiviteiten eerste geworden. Heel knap gedaan!

  Langs deze weg wil ik namens de kampcommissie iedereen bedanken die aan dit kamp hebben meegewerkt. De leiders die met hun enthousiasme (en geduld) de teams met zorg hebben begeleid; de keukenploeg die het hele kamp ervoor gezorgd dat de jeugd niets te kort kwam; (de mannen van) Firma de Haan die de verhuiscontainer ter beschikking stelt en ook nog eens hielpen bij het opruimen van het kamp. SUPERBEDANKT

  We kijken terug op zeer geslaagd kamp.

  Pinksterkamp 2023 – 26 t/m 29 mei. Tot volgend jaar!

  Namens de kampcommissie