• In verband met de vele afgelastingen door Corona, staan deze nu (tijdelijk) onderaan de home pagina vermeld.

  • Tennis clubkampioenschappen 4 september 2020

    Op 4 september werden er op het de mooie tennisbanen van RCD de clubkampioenschappen georganiseerd. Met een deelname van 56 tennissers was er een mooi schema gemaakt waarbij onderling 30 minuten gespeeld werd. Ingedeeld op sterkte speelde iedereen diverse wedstrijden. Sportiviteit en lol waren belangrijk, maar toch ook de wil om te winnen was sterk vertegenwoordigd. Harde slagen en kleine lobjes, maar ook smashes, aces en love games, alles kwam voorbij deze avond. Een DJ draaide heerlijke muziek, er werden hapjes uitgedeeld en iedereen kon zich prima ontspannen en genieten. Voor sommigen kon het niet lang genoeg duren. Omstreeks 23 uur was het zover, de prijsuitreiking, onder grote belangstelling kon Fred Bakkenist de winnaars bekend maken en die was als volgt:

    HD1 – Ingmar van de Kooij en Rob Biesheuvel HD2 – Sjoerd Kuiper en Helmer Baas HD3 – Maurice van Es en Johan de Graaf DD1 – Michelle Verdaasdonk en Marleen van Es DD2 – Lydia de Groot en Desiree Andeweg GD1 – Astrid Verweij en Richard van Blitterswijk

    De poedelprijs was voor Jiske Bosman en Adriaan Kloens. Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig, complimenten voor de organisatie en men kijkt uit naar de volgende toernooien.

    Klik op onderstaande foto voor meer foto's