• Deze week is RCD JO10-2 team van de week. Zij stellen zich graag aan u voor.

  De kern van de RCD JO10-2 speelt al vanuit de JO8 samen en vanaf dat moment heeft iedereen ook zijn plaats in het veld gevonden. Het team begon ooit in de 4e klasse en is inmiddels gegroeid en speelt nu 2e klasse. En nog steeds worden wedstrijden met mooi voetbal gewonnen.
  Dit mega sportieve team bestaat uit de volgende spelers:
  Noek is onze keeper en hij maakte al ontelbare reddingen voor het team en zorgde daarmee voor veel overwinningen. Daarnaast is hij de “penalty-killer” waar Louis van Gaal zo naar zocht voor het WK 2022.
  De verdediging bestaat uit Zane, Job en Kaya.
  Zane geeft met dieptepasses naar de voorhoede, regelmatig een assist over meer dan 20 meter en is onze vrije trappenspecialist.
  Job is de “stofzuiger” achterin, wanneer een tegenstander toch richting ons doel gaat, is daar altijd Job die de bal weer herovert. Zelfs als hij alleen nog kan hinkelen in het veld, gaat hij door.
  Kaya is een echte terriër, als hij het duel aangaat met de tegenstander geeft hij pas op wanneer hij de bal naar een medespeler heeft kunnen passen.
  De middenvelders (maar die zijn ook vaak voor het doel van de tegenstander te vinden) zijn Logan, Pippijn, Djodi en Luther.
  Voor Logan is hard van afstand schieten het mooiste wat er is. Hij nam een keer de bal bij een uittrap van Noek direct uit de lucht en lobde vanaf de middenlijn zo over de keeper in het andere doel!!
  Pippijn is de man die wanneer hij een diepe bal krijgt, of zelf raak schiet of een voorzet op maat geeft waardoor andere spelers kunnen scoren.
  Djodi is een echte spelverdeler, passt naar een vrije medespeler, valt aan, verdedigt mee en heeft een goed schot in beide benen.
  Luther is onze tweebenige linkermiddenvelder of spits. Gaat na een passeerbeweging op snelheid de tegenstander voorbij en dan recht op het doel af en scoren.
  En helemaal voorin hebben we Felix. Hij is onze absolute goaltjesdief, maakte vorig seizoen bijna 60 doelpunten!. Hij schiet de bal precies op de plek in het doel, waar je hem wilt hebben..

  Veel succes morgen tegen Oranje Wit JO10-3.

  Team van de week RCD JO10-2