• Steyn Rombouts ( JO13-1 ) maakt overstap naar FC Dordrecht

  In het voorjaar van 2020 kwam Steyn Rombouts meetrainen met de groep die de nieuwe JO13-1 moest gaan worden. Steyn, overgekomen van NAC, was daar het plezier in het voetbalspelletje een beetje kwijtgeraakt en was op zoek naar een nieuwe club om dit weer terug te vinden.
  Nu een jaar later kunnen we vaststellen dat dit zeker is gelukt! Steyn heeft het volgens eigen zeggen prima naar zijn zin bij RCD en de klik met de rest van de groep is uitstekend.
  We kunnen wel stellen dat Steyn zich thuis voelde bij RCD en met name de talentvolle groep van de 13-1 waarin hij makkelijk werd opgenomen. Steyn werd weer een beetje de oude en kon weer lachen!

  Dat Steyn een goede voetballer is zagen wij bij RCD direct. FC Dordrecht had Steyn destijds al vroeg op de korrel en mocht direct naast de trainingen bij RCD meetrainen met de voetbalschool.
  Uit een hele grote talentenpool heeft Steyn zijn plek bij de JO14-1 afgedwongen en dat is heel knap! Uiteraard hadden we graag gezien dat Steyn nog speler van RCD was gebleven maar we begrijpen zijn keuze voor het stapje hogerop. Vanuit RCD en met name de JO13-1 wensen we Steyn heel veel plezier bij FC Dordrecht! De deur voor een terugkeer naar RCD staat altijd open!

  TC Jeugd RCD.