• Afgelopen weekend speelden RCD 1 en RCD 2 beiden een thuiswedstrijd op ons zonnige sportcomplex.

  Vooraf aan de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden als eerbetoon aan Peter van Wijngaarden, een RCD-er pur sang die ons ontvallen is.
  Hierna mocht RCD 1  het opnemen tegen de Madese Boys. De wedstrijd was nog maar net gestart als na 4 minuten Madese Boys de 0-1 scoort. RCD kwam de eerste helft niet in de wedstrijd, het spel ging moeizaam, acties lukten niet of men leed onnodig balverlies. Na de rust meer actie bij RCD. Het speelt feller, weet elkaar beter te vinden. Met een mooie kopbal weet Leon Vroon de 1-1 te maken. RCD bleef druk houden, wat resulteerde in een corner, die wederom door verdediger Leon Vroon wordt ingekopt. Een kwartier voor tijd kreeg Nathan Heuser een rode kaart en moest RCD alle zeilen bijzetten om de voorsprong te behouden. In de 89ste minuut wist Wesley Schrauwen door te breken en komt 1 op 1 voor de keeper te staan, waarop hij heel rustig en beheerst de 3-1 scoorde. Onze pupil van de week Marisa zei voor de wedstrijd, ‘ik denk dat het 3-1 wordt’. Ze mag vaker dit soort voorspellingen doen, want ze had het helemaal goed.
  Onderstaand foto's van de wedstrijd en van onze pupil Marisa, die ons geluk heeft gebracht.

  RCD 2 speelde tegen Were Di 2 en keek ook in de eerste helft tegen een 0-1 achterstand aan.
  Ondanks diverse kansen aan de kant van RCD werd er in de eerste helft niet gescoord.
  Na de rust scoorde Mark Tromp de gelijkmaker, maar blesseerde zich en werd gewisseld voor Kevin van Peer.
  Kevin had er zin in en scoorde al snel de 2-1 en de 3-1. Echter kreeg Were Di weer grip op de wedstrijd waardoor de eindstand 3-3 werd.
  In onderstaand album een paar foto's van de wedstrijd.