• RCD Pinksterkamp dag 2

  Na een nacht van weinig uurtjes slaap startte de dag met een voetvolleytoernooi, waar hard werd gestreden voor de punten. Genieten van het zonnetje en de aantrekkelijke wedstrijden werd na 4 rondes duidelijk dat het team van Leon en Rosa er met de buit van doorging.

  Een heerlijk soepje en pannenkoeken van Jan Pannenkoek zorgde dat de magen weer goed gevuld waren om aan de middag te starten. Voetgolf stond op het programma. De teams moesten daarbij een route lopen van 14 holes waarbij zij met zo min mogelijk schoten de holes bereiken. Het bleek met het warme weer toch een hele opgaaf te zijn, maar bijna alle teams hebben alle holes bereikt.

  Bij terugkomst was er een roetsjbaan klaargezet die zorgde voor veel glijplezier. Bijkomend effect dat was de jeugdleden die nog niet gedoucht hadden in ieder geval weer schoon waren.

  Verder vermaken de kinderen zich met allerlei activiteiten als -uiteraard- een potje voetbal, tafeltennis en gewoon spelletje of lekker te chillen.

  ’s Avonds vertrok de jeugd weer de bossen in voor het smokkelspel. Een spel waarbij kaarten naar een punt gebracht moesten worden, zonder getikt te worden door douaniers. Enkele douaniers zagen er wel heel erg vreemd uit waardoor enkele jeugdleden het wel erg spannend vonden.

  Vandaag staat het voetbaltoernooi en de meerkamp op het programma. Hopelijk kunnen we deze beide buiten organiseren. Voorlopig is het hier nog droog!