•  

  Alle wedstrijden en activiteiten zijn tot nader order afgelast. 

  Houd de website goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de Corona-maatregelen

 • Nieuwjaarsreceptie RCD 2020

  Zondag 5 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van RCD. In een gezellig druk clubhuis kwamen de leden bij elkaar om te proosten op het nieuwe jaar.

  Zoals altijd hield de voorzitter een praatje waarin hij diverse zaken benoemde waar RCD dit jaar aan wil gaan werken. Verbouwing van ons clubhuis, de kleedkamers en het maken van nieuwe kleedkamers. Maar ook het nadenken over hoe wij als club genoeg vrijwilligers krijgen, hebben en houden. Met name voor de barbezetting is het noodzakelijk dat er versterking komt.

  Heeft u nog wat tijd over, wij kunnen alle hulp gebruiken!
  Bij de tennisafdeling van RCD is een positieve groei te zien en ook de afdelingen bridge en biljarten zijn nog steeds goed bezet.

  Volgende week 11 januari is er een mooi RCD midwinter tennistoernooi, waarbij ook leden die niet tennissen deel mogen nemen.

  Bij de voetbalafdeling heeft Paul Koster aangegeven na dit seizoen te willen stoppen als trainer van het 1e elftal. RCD heeft John de Wit bereid gevonden om terug te komen naar zijn oude club. Hij zal voetbalseizoen 20/21 de hoofdtrainer worden.
  Jim Krijgsman blijft als trainer van RCD 2 en de JO19-1.

  Na al deze mededelingen werd er geproost op het nieuwe jaar en bleef het nog lang gezellig in het clubhuis.

  RCD is ook komend jaar een bruisende sportfamilie met ambitie.