•  

   

   

   

  De opmerkzame supporter zal het ongetwijfeld al gezien hebben. Sinds een aantal weken hangen langs ons hoofdveld twee nieuwe reclameborden van GKN Aerospace Fokker uit Papendrecht. Wie kent de vliegtuigbouwer nou niet? Van oudsher een bedrijf met een grote naamsbekendheid, niet alleen in onze regio, maar zeker ook internationaal. Tot op de dag van vandaag vliegen er nog steeds Fokker-toestellen over de wereld maar maakt GKN Fokker ook onderdelen van vliegtuigen voor o.a. Boeing, Airbus en zakelijke vliegtuigen.

  Wie de media een beetje volgt weet dat onlangs het besluit werd genomen om de activiteiten van het bedrijf, die worden uitgevoerd in onder meer Hoogerheide en Helmond, weer te centraliseren in Papendrecht. Om die reden zoekt GKN Fokker nieuwe medewerkers op allerlei vlakken. Ben je op zoek naar een baan of toe aan een carrière switch? Neem dan gerust een kijkje op Careers.gknaerospace.com

  Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden binnen GKN Aerospace Fokker neem dan contact op met Victor van Ham via victor.vanham@fokker.com of mail je CV naar hem.

  Uit handen van Sigrid Florusse van GKN Aerospace ontving Michael Laros afgelopen vrijdag symbolisch een klein sponsorbord die we op gaan hangen in ons clubhuis om zo iedereen er op te wijzen dat er mogelijk een nieuwe carrière voor je is bij GKN Aerospace Fokker.

  Maak kennis met GKN Aerospace Fokker sponsor bij RCD