•  

  Alle wedstrijden en activiteiten zijn tot nader order afgelast. 

 • Lid worden van de Biljartafdeling

  LID WORDEN VAN EEN BILJARTAFDELING DIE VOLOP IN BEWEGING IS !

  De kleinste sporttak van de vereniging is ook weer volop in beweging.

  7 teams gaan deelnemen aan de biljartcompetitie van de KNBB District Dordrecht.

  De vereniging zal uitkomen met:

  • 3 teams driebanden klein
  • 2 teams welke acteren in de C2 klasse
  • 2 teams welke acteren in de C3 klasse.

  Op de dinsdagavond spelen normaliter RCD 2, 3 en 5 hun thuiswedstrijden.

  Op de donderdagavond spelen RCD 1, 4, 6 en 7 hun thuiswedstrijden.

  Op de website van de vereniging staat het gehele jaarprogramma van de biljartteams gepubliceerd evenals de samenstelling van de 7 teams.

  Naast het spelen van een officiële competitie, timmert de biljarttak ook nog aan de weg met een onderlinge competitie waarin jaarlijks fel wordt gestreden om de Mixwisselbokaal welke altijd in de maand december tijdens de speciale Kerstbijeenkomst in een heuse finale wordt beslecht.

  Ook behoren biljartuitwisselingen met andere verenigingen tot de jaarlijkse activiteiten. Zo is er al jaren een biljartuitwisseling met onze vrienden van Het Pommeransje uit Schelluinen en sinds kort wordt er ook regelmatig uitgewisseld met De Biesbosch/Oranje Wit en staan er ook nog nieuwe biljartuitwisselingen met andere verenigingen uit Dordrecht op de rol. R.C.D. heeft blijkbaar een hele goede naam in de Dordtse biljartkringen. Iets waar wij met z’n allen best trots op mogen zijn.

  Is uw interesse gewekt en wilt u wat meer over de biljartafdeling weten? Kom dan gerust eens een keertje langs op de dinsdag- of donderdagavond of neem contact opnemen met de voorzitter van de Biljartcommissie Jacques van Hemert of Kees Kok, wedstrijdleider (T 078-6130711)

  U bent altijd van harte welkom !