• Sponsors Mixtoernooien 2024

  Zonder sponsors is het onmogelijk een Feestweek ter afsluiting van een voetbalseizoen te organiseren. Vanaf deze plaats wil het bestuur van RCD de sponsors bedanken die mede dankzij hun financiële bijdragen het mogelijk hebben gemaakt om de toernooien in deze vorm te organiseren.

  Daarom dank aan de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan het 42e seniorenmixtoernooi: 

  Aannemer J. van de Graaf BV, Aannemersbedrijf Gebr. Tromp, CSR, Casco- en Seriebouw Rotterdam BV, De Inrichterij, Elsco Drankenhandel, H. Hoogvliet Totaalonderhoud, Luyten VVZ, Polyfluor Plastics BV, Rijschool Dielessen, RSNMenk, SDK Kinderopvang en Zoomer Makelaardij

  Alsmede dank aan de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan het 21e jeugdmixtoernooi:

  Aannemersbedrijf Gebr. Tromp, Bericap Benelux BV, BM BodemManagement BV, C.S.R. Casco- en Sectiebouw Rotterdam BV, Hazeflon Engineering BV, Luijten VVZ, Mieke Zwang Fotografie, Moore DRV, Nestor Service BV, Polyfluor Plastics BV, Rijschool Dielessen, RSN Menk, SDK Kinderopvang, Skippy Meubel, SKV Advies, VTC Vrije Tijds Centrum, Your Workwear, Zoomer Makelaardij

  En als laatste danken wij sponsor SDK Kinderopvang voor de bijdrage aan het toernooi voor de mini's.

 • Lid worden van de Biljartafdeling

  Lid worden van een biljartafdeling die volop in beweging is!

  De kleinste sporttak van de vereniging is ook weer volop in beweging.

  • 7 teams gaan deelnemen aan de biljartcompetitie georganiseerd door de KNBB District Dordrecht.
  • 1 team speelt landelijk in de KNBB-competitie Driebanden Groot onder de naam RCD/Kloens Bestrating.

   In het District Dordrecht zal de vereniging uitkomen met:

  • 1 team in de spelsoort Driebanden Groot
  • 2 teams in de spelsoort Driebanden klein
  • 1 team in de spelsoort Libre C2 niveau
  • 3 teams in de spelsoort Libre C3 niveau

  Op de dinsdagavond spelen normaliter RCD 2 en 3 hun thuiswedstrijden, aanvang 19.30 uur

  Op de donderdagavond spelen normaliter RCD 1, 4,5 en 6 hun thuiswedstrijden, aanvang 19.30 uur.

  De thuiswedstrijden van de teams die Driebanden Groot spelen, spelen hun wedstrijden in biljartcentrum van Jan de Jong op de Staart op het Plein 40-45.

  Tijdens het biljartseizoen verschijnt in principe wekelijks een nieuwsbrief die op de website en Facebook van de vereniging wordt gepubliceerd met daarin opgenomen het actuele wedstrijdprogramma voor de aankomende week en de verkorte wedstrijdverslagen van de in de afgelopen week gespeelde wedstrijden van onze teams en overig biljartnieuws.

  Naast het spelen van de officiële competities, timmert de biljartafdeling ook nog aan de weg met een onderlinge biljartcompetitie in het “stille” seizoen, waarin jaarlijks wordt gestreden om de felbegeerde mixwisselbokaal die tijdens de speciale Kerstbijeenkomst in een heuse finale wordt beslecht. Aan deze onderlinge competitie kunnen alle leden van de vereniging deelnemen. De vaste speelavond is de donderdag waarin vanaf 19.00 uur wordt gestreden in de gecombineerde spelsoorten: bandstoten/driebanden.

   Is uw interesse gewekt en wilt u wat meer over de biljartafdeling weten? Kom dan gerust een keertje langs op de dinsdag- en/of donderdagavond of neem contact op met één van de leden van de Biljartcommissie bestaande uit:

  • Janus Ponte Sr., voorzitter
  • Ad Wevers, secretaris 

   Supporters zijn altijd van harte welkom op alle speelavonden van de biljartafdeling!