• In verband met de vele afgelastingen door Corona, staan deze nu onderaan deze pagina vermeld.

 • Afgelopen zaterdag 11 januari werd er door de activiteitencommissie van de afdeling tennis een winter tennistoernooi georganiseerd.
  Zowel leden van de tennis als andere leden waren uitgenodigd om mee te doen aan dit toernooi en zo liep er een gemêleerd gezelschap op de tennisbanen.

  Van 11.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's avonds werd er gestreden door alle spelers. Tussen de wedstrijden door kon men genieten van een broodje Unox en een heerlijke soep.
  Onder de heaters was het prima toeven met een fleeceplaid over je heen en kreeg je het toch koud dan zat je heerlijk in het warme chalet onder het genot van een hapje en een drankje.

  Ik zag plezier, strijd, fanatisme, sportiviteit en lol. Wat een mooie dag en goed georganiseerd. Voor het eerst kwam ik een tennistoernooi vastleggen op camera en tennis is toch echt weer anders schieten dan een voetbalwedstrijd.
  Met de val van de avond en het donker worden heb ik toch nog een en ander kunnen vastleggen. Een volgende keer kom ik graag weer, wie weet sla ik wel een balletje mee.

  Aan het eind van de dag was daar de prijsuitreiking en die was als volgt:

  Gemengd heren dubbel, 1e prijs; Arie Jongkind en Piet Schuller
  Dames dubbel, 1e prijs; Juliaane ter Weelde en Marian Schenk
  Heren dubbel poule 1, 1e prijs;Mervin de Bruijn en Sander de Vries
  Heren dubbel poule 2, 1e prijs; Piet Peters en Ad Smulders
  Poedelprijs: Marjo van den Bergh en Ina Wiekart

  Dank aan de organisatie voor al het werk, op naar het volgende toernooi.

  Foto's van het toernooi zijn via onderstaande link te zien.
  https://myalbum.com/album/oNgE9wE6scbb