• Hierbij verklaren wij de 2 padelbanen geopend voor onze tennisleden. Vanaf nu kan je via de KNLTB Clubapp of via www.rcdtennisenpadel.nl (nog tijdelijk via de oude www.rcdtennis.nl) een padelbaan reserveren.

  Vanaf deze week is het ook mogelijk om padelrackets te huren en padelballen te kopen, wanneer het chalet open is.

  Aankomende week is het RCD Mixtoernooi en heb je misschien al gelezen in het programma boekje dat de voetbal jeugd en hun ouders op zaterdag 18 juni padelclinics krijgen van Maximus onze tennis en padel school. 

  • Aansluitend is er zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur gereserveerd voor de tennisleden om deel te nemen aan de padel clinic. Er zijn leen rackets en ballen aanwezig.
  • Er staat die dag een verkoopstand van Maximus bij het chalet, ook voor al je vragen m.b.t. lessen en de benodigdheden voor padel en tennis.
  • Het chalet zal zaterdag en zondag open zijn,  je kan ook vrij komen tennissen in de gezelligheid die er dan is op ons sportpark.
  • De perfecte gelegenheid om je familie en vrienden lid te maken voor de zomerchallenge (ca. 3mnd lid voor € 49,- incl. clinics, geef aan of dit voor tennis of padel is).
  • En hoe tof! Alle tennisleden mogen ook gratis gebruik maken van de zomerchallenge padel clinics, deze staan gepland op maandag 20, 27 juni en 4 juli tussen 18:00 en 21:00 uur. Meld je aan voor deze clinics bij Ben Biesheuvel via een appje naar 06-14322701 of per mail biesheuvel.b@gmail.com.
  • Zondag 19 juni zijn er Padel clinics voor de senioren van het Mix voetbal toernooi tot 15:30 uur. Ook dan kan er vrij getennist worden en je kan je komen aanmelden voor de zomerchallenge. Zie het Mixtoernooi programma boekje voor alle tijden en events.
  • Wist je dat er een Whatsapp groep is voor de tennis maandag racket avond? De organisatie is in handen van Fred Bakkenist en start om 19:15 uur.
  • Ook zal er op de maandag een padel racket avond komen. Hiervoor  kan je je aanmelden door even een appje te sturen naar Fred Bakkenist 06-53791890, je wordt dan toegevoegd aan de Whatsapp groep Padel racketavond, ook deze start vanaf 19:15 uur.

  Wij zien jullie graag deze week al shinen op dat prachtige nieuwe blauwe tapijtje en tot ziens in het weekend van 18 en 19 juni.

  Wanneer iedereen de hele zomer aan zijn/haar padel skills heeft gewerkt en de banen inmiddels goed zijn ingewijd, zullen wij na de zomer een sportief feestelijke dag organiseren.

  Heel veel plezier!

  De Padelcommissie en Activiteitenteam

  De padelbanen zijn geopend De padelbanen zijn geopend 1 De padelbanen zijn geopend 2 De padelbanen zijn geopend 3 De padelbanen zijn geopend 4