• In verband met de vele afgelastingen door Corona, staan deze nu (tijdelijk) onderaan de home pagina vermeld.

 • Het kabinet heeft gisteravond bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november.
  Dit betekent dat de ‘gedeeltelijke lockdown’ zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaat gelden.

  Wat betekent dit voor het tennissen vanaf donderdag 19 november?
  Officiële competities en toernooien zijn verboden. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan.
  Vrij tennissen en trainen is mogelijk. De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
  Dubbelen mag met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler.

  Wat betekent dit voor de voetbal vanaf donderdag 19 november?
  De (beker)competities, toernooien en vriendschappelijke wedstrijden zijn nog steeds niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan. Vrij trainen is mogelijk, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal. Maximale groep bij trainingen bestaat uit 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer). Onderling 1.5 meter afstand behouden tot je medespeler.

  Clubhuis, douches en kleedkamers blijven gesloten.
  Publiek is niet toegestaan, dus ouders/verzorgers/familieleden kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen.

  We zijn blij dat sporten nog steeds kan, want bewegen is gezond. Dat draagt immers bij aan een goede weerstand en conditie.
  Het houdt ons fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd.

  Bestuur RCD