• In verband met de vele afgelastingen door Corona, staan deze nu (tijdelijk) onderaan de home pagina vermeld.

  • Het is 1 juli 2020 en dus mogen - met de nodige Corona aanpassingen- het chalet en het terras bij de tennis weer open! Je kan nu weer even gezellig met je tennispartner en tegenstander napraten over de wedstrijd met een drankje op het terras.

    Er zijn al vele tennisliefhebbers op de Zomer challenge afgekomen om 3 maanden onbeperkt te komen tennissen. Ook hebben vele al meegedaan met de eerste tennis clinic, die ondanks de regenspetters een succes was door het enthousiasme van de spelers. Twijfel jij nog? Niet doen, meld je gewoon aan en dan zien we je snel op de baan.

    Alle RCD tennisleden zijn ook uitgedaagd om zich op te geven voor de laddercompetitie voor de maanden juli en augustus. Lees hier hoe jij je kan aanmelden via de KNLTB en je andere koppels kan uitdagen. De manier om een breder publiek binnen onze club te leren kennen en je eigen tennisspel verder te ontwikkelen. Goede voorbereiding voor onze RCD clubkampioenschappen die op vrijdag 4 september 2020 gepland staat.

    Zowel voor het compacte Zomer challenge abonnement als voor de laddercompetitie kan je je nog aanmelden, maar wacht niet te lang.