• In verband met de vele afgelastingen door Corona, staan deze nu (tijdelijk) onderaan de home pagina vermeld.

 • Zondag 6 september was de 2e bekerwedstrijd van RCD 2. Een week eerder wonnen zij glansrijk van GSC/ODS 2 met 4-1. Nu was het tijd voor de derby tegen Dubbeldam 2

  Altijd spannend zo'n derby en wetende dat Dubbeldam 2 van FC Dordrecht Amateurs met 8-1 hadden gewonnen kon het nog wel eens een leuke onderlinge strijd worden.

  De 1e helft gaat van start en voor beide teams zijn er kansen, echter weet Mark Tromp het 1e doelpunt er in te tikken, er wordt nog buitenspel geroepen, maar de scheidsrechter keurt hem terecht goed. Vlak voor rust weet Dubbeldam toch de gelijkmaker te scoren en dus gaan we met een gelijkspel de rust in.

  Na de rust gaat de strijd onverminderd door, beide teams zijn gebrand om te winnen. RCD scoort, maar deze wordt afgekeurd vanwege buitenspel. De keeper van Dubbeldam heeft een prachtige redding op een hard schot van RCD. Onderling lopen de frustraties af en toe op, iedereen is gebrand om te winnen en de scheidsrechter moet af en toe een gele kaart trekken.

  Dubbeldam probeert nog wat aanvallen te creëren, maar het is RCD die druk blijft zetten en uiteindelijk de 2-1 op het scorebord zet, dankzij een schot van Robert.
  Aanstaande zondag spelen zij tegen FC Dordrecht Amateurs 2 uit, als ze spelen zoals afgelopen weken moet de volgende ronde toch haalbaar zijn.

  Fotoabum RCD 2 - Dubbeldam 2