• Zonder sponsors is het onmogelijk een Feestweek ter afsluiting van een voetbalseizoen te organiseren. Vanaf deze plaats wil het bestuur van RCD de sponsors bedanken die mede dankzij hun financiële bijdragen het mogelijk hebben gemaakt om de toernooien in deze vorm te organiseren.

  Daarom dank aan de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan het 42e seniorenmixtoernooi: 

  Aannemer J. van de Graaf BV, Aannemersbedrijf Gebr. Tromp, CSR, Casco- en Seriebouw Rotterdam BV, De Inrichterij, Elsco Drankenhandel, H. Hoogvliet Totaalonderhoud, Luyten VVZ, Polyfluor Plastics BV, Rijschool Dielessen, RSNMenk, SDK Kinderopvang en Zoomer Makelaardij

  Alsmede dank aan de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan het 21e jeugdmixtoernooi:

  Aannemersbedrijf Gebr. Tromp, Bericap Benelux BV, BM BodemManagement BV, C.S.R. Casco- en Sectiebouw Rotterdam BV, Hazeflon Engineering BV, Luijten VVZ, Mieke Zwang Fotografie, Moore DRV, Nestor Service BV, Polyfluor Plastics BV, Rijschool Dielessen, RSN Menk, SDK Kinderopvang, Skippy Meubel, SKV Advies, VTC Vrije Tijds Centrum, Your Workwear, Zoomer Makelaardij

  En als laatste danken wij sponsor SDK Kinderopvang voor de bijdrage aan het toernooi voor de mini's.

 • Afgelopen week was Efe Ülker pupil van de week. Efe speelt in de Jo10-1 en kwam met een glimlach de kantine binnen lopen.
  Wel een beetje spannend wat er nou allemaal ging gebeuren, maar dankzij de spelers van RCD 1 was het ijs gauw gebroken.
  Al gauw deed hij lekker mee met de reservespelers en leerde zelfs nog wat trucjes.
  Bij het afronden op de keeper maakte hij mooie doelpunten, hij mocht de toss doen van de scheidsrechter en scoorde daarna een mooi doelpunt.
  Jammer genoeg won RCD de wedstrijd niet, maar Efe had een mooie dag.
  Goed blijven trainen, dan word je vast een nog betere voetballer.

  In onderstaand album foto's van Efe.