• De mannen stonden al helemaal klaar op de vroege zaterdagmorgen voor de teamfoto. Het regende heel iets, maar dat mocht de pret niet drukken, hoogstens zitten een paar kapsels niet helemaal goed. Na de teamfoto, de warming up en als laatste een peptalk van de leider.
    Dit moest goed gaan komen tegen Oranje Wit JO10-3, een echte Dordtse derby.
    Vol goede moed beginnen de spelers aan de wedstrijd en het gaat in eerste instantie redelijk gelijk op.
    Al vrij snel scoort Oranje Wit, maar Zane maakt met een mooie hoekschop de gelijkmaker.
    In de rust kijkt RCD tegen een 1-2 achterstand aan die, met hetzelfde spel als in de 1e helft, in te halen is.
    Helaas trekt Oranje Wit alles uit de kast en wint uiteindelijk met 1-5.
    Ondanks de uitslag heb ik genoten, want ik zag regelmatig mooi samenspel, goede reddingsacties van de keeper en een gezellig team.
    Zet hem op, blijven trainen, jullie komen er wel.
    In onderstaand album zijn foto's van het team en de wedstrijd te zien.