Welkom op de website van R.K.s.v. R.C.D. – Sportvereniging voor voetballen, tennissen en biljarten.

Kerstkien (volwassenen) Zaterdag 20 December

14 december, 2014

RCD wint stadsderby bij OMC : 0-3

13 december, 2014

RCD houdt aansluiting met top door hattrick van Soufiane Marguoum

De vooraf als lastig bestempelde uitwedstrijd tegen OMC bleek voor het 1e een gemakkelijke driepunter. OMC startte nog fel in het 1e kwartier, maar toen Soufiane Marguoum na een fraaie voorbereidende actie van Roy Schrauwen de o-1 in het net schoot werd het RCD niet meer moeilijk gemaakt. Toen ook nog 2 OMC-ers het veld moesten verlaten, was de wedstrijd feitelijk gespeeld. RCD kon de bal eenvoudig in bezit houden  en gaf geen kansen meer weg.

Na rust eenzelfde spelbeeld, met weinig werk voor doelman Pim Versluis. Door het overtal aan spelers speelde RCD zich naar diverse kansen, die echter niet zuiver werden afgerond. Soufiane Marguoum had daar geen last van en tekende ook nog de 0-2 en 0-3 aan. RCD blijft door deze zege in de top 4 van de ranglijst met 2 punten achterstand op de nummers 1`en 2 RWB en Victoria. DIA staat op de 3e plaats met 1 punt meer.

OMC – RCD  : 0-3 0-1, 0-2 en 0-3 Soufiane Marguoum

Opstelling RCD : Pim Versluis, Tim Frank,  Marvin Langevoort, Jonathan Dubbeldam, Roy Schrauwen ; Jeroen Snoek, Zoebeir Hammouchi, Thomas Dusseldorp, Soufiane Marguoum ; Randy van Gulik, Oktay Karaca 

Opening- en sluitingstijden clubhuis feestdagen

12 december, 2014

OPENING- EN SLUITINGSTIJDEN CLUBHUIS FEESDAGEN:

In haar vergadering van 3 december 2014 heeft het bestuur besloten  tot onderstaande opening- en sluitingstijden  van het clubhuis rondom de aankomende feestdagen:

woensdag 24 december       :   gesloten

donderdag 25 december      :   gesloten

vrijdag 26 december             :   gesloten

zaterdag 27 december          :   gesloten

zondag 28 december            :   open vanaf 14.00 uur Kerstmiddag biljarters

maandag 29 december         :   gesloten

dinsdag 30 december           :   open voor de Seniorensoos  vanaf 12.00 uur

woensdag 31 december        :   open vanaf 12.00 uur i.v.m.  Oudejaarstraining vanaf 13.00 uur

donderdag 1 januari 2015    :   gesloten

vrijdag 2 januari                    :   open vanaf 19.00 uur clubavond

zaterdag 3 januari                 :   gesloten

zondag 4 januari                   :   open vanaf 12.00 uur i.v.m. training A-selectie vanaf 12.30 uur en
Nieuwjaarreceptie  vanaf 14.30 uur

maandag 5 januari               :   normale rooster

December Aktie

9 december, 2014

RCD verliest van Victoria ’03 : 0-3

8 december, 2014

RCD 1 komt er niet aan te pas ; Tweede wint nu wel van Dubbeldam : 5-1

Was de heenwedstrijd in Dubbeldam nog geeindigd in 4-4, aan de Reeweg maakte het tweede duidelijk wie er de nummer 2 is in de competitie door met duidelijke cijfers de stadgenoot te verslaan. Dubbeldam kwam nog wel op een 0-1 voorsprong, maar voor rust was de stand al rechtgetrokken door Marouane Marguoum. Na de thee pakte RCD de zaken voortvarender aan en kwam binnen 20 minuten op een beslissende 3-1 voorsprong door wederom Marouane, Michel Schwarz en Mark Tromp. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en kon RCD nog uitlopen naar een 5-1 zege. Het tweede gaat hierdoor ongeslagen de winterstop in en bezet met 28 punten de 2e plaats achter koploper OJC Rosmalen, dat 1 punt meer wist te verzamelen.

RCD 1 ontving Victoria ’03 uit Oudenbosch, waar tevoren van bekend was dat het over een goed voetballend elftal beschikt. Het eerste halfuur heerste RCD echter met fel aanvallend voetbal. Het leidde echter niet tot doelpunten, Franklin Wielingen trof de paal en een aantal andere kansen gingen verloren. De gasten waren wel trefzeker door na een half uur de 0-1 aan te tekenen en zelfs nog voor rust de 0-2 te produceren. Hiermee was het verzet van RCD gebroken.

Na rust probeerde RCD nog wel het tij te keren, maar de slechte weersomstandigheden hielpen niet mee. Echte kansen kwamen er niet meer en Victoria kon comfortabel achteruit leunen en de voorsprong verdedigen. Tien minuten voor tijd viel zelfs nog de 0-3, waarmee de wedstrijd op slot ging. Een nederlaag waar niet veel op af te dingen was. RCD zakt door dit resultaat naar de 4e plaats en zal a.s. zondag tegen OMC moeten trachten het tij te keren.

RCD – Victoria ’03  : 0-3 0-1, 0-2 en 0-3 Dennis Tevel

Opstelling RCD : Pim Versluis ; Robin Hardenbol, Koen Willemsen (Jonathan Dubbeldam) , Marvin Langevoort, Roy Schrauwen ; Jeroen Snoek, Erik Vos (Zoebeir Hammouchi) , Thomas Dusseldorp, Soufiane Marguoum, Oktay Karaca, Franklin Wielingen.

RCD wint bij Blauw Wit met minimale cijfers : 0-1

1 december, 2014

RCD komt door zege in het spoor van koploper ; 2e blijft winnen, nu met ruime zege op Uno Animo : 4-0

Vorig seizoen waren beide ploegen nog 1e klasser, nu stonden ze weer tegenover elkaar. In de eerste helft was het verschil nog niet duidelijk zichtbaar, al kwam het 2e verdiend op voorsprong door een mooie treffer van Hikmet Uysal. Na rust was RCD heer en meester en kon het door 2 doelpunten van Ahmet Tasgin uitlopen naar 4-0, nadat Melvin Gerad al voor de 2-0 had getekend. Keeper Samir Amraoui had een rustige dag. RCD blijft hierdoor in het spoor van koploper OJC Rosmalen met 1 punt achterstand.

RCD 1 toog naar het landelijke De Moer om daar aan te treden tegen de plaatselijke trots Blauw Wit ’81. RCD startte geconcentreerd en fel, waarmee het probeerde snel in balbezit te komen. Dat lukte aardig en leidde tot enkele (halve) kansen, voordat Soufiane Marguoum na goed doorzetten voor de verdiende 0-1 zorgde na een kwartier.

Na rust eenzelfde spelbeeld, maar toen RCD verzuimde een toegekende penalty te verzilveren, roken de gastheren alsnog hun kans. RCD kwam er niet veel meer uit, maar de verdediging stond pal. Behalve uit een tweetal hoekschoppen ontstonden er geen kansen voor de Brabanders, zodat RCD 3 punten kon bijschrijven op  het conto. Bovendien stijgt het 1 plaats en staat nu tweede achter RWB, dat niet speelde.

Blauw Wit 1 – RCD 1  :  0-1 (0-1) Soufiane Marguoum

Opstelling RCD : Pim Versluis ; Robin Hardenbol, Koen Willemsen, Marvin Langevoort, Roy Schrauwen ; Jeroen Snoek, Erik Vos, Soufiane Marguoum ( Zoebeir Hammouchi) , Thomas Dusseldorp ; Randy van Gulik, Franklin Wielingen (Oktay Karaca)

Parkeren aan de Reeweg Oost!!!

29 november, 2014

De laatste zaterdagen komt de politie controleren op de Reeweg Oost.

Het gaat om de auto’s die daar geparkeerd staan. Je mag daar alleen parkeren aan de kant van de struiken, uitgezonderd het gedeelte waar 2 parkeerverbodsborden staan. Dit is ter hoogte van de ingang naar ons parkeerterrein.

AAN DE SLOOTKANT VAN DE REEWEG OOST MAG NIET GEPARKEERD WORDEN!!!


RCD verspeelt 3 punten aan Irene ’58 :2-3

24 november, 2014

RCD 1 lijdt 2e thuisnederlaag ; 2e wint weer, nu bij Oosterhout : 1-2

Het tweede reisde af naar het laaggeplaatste Oosterhout 2. Op het lastig bespeelbare kunstgras was het Mark Vermey die de verdiende 0-1 aantekende, wat tevens de ruststand betekende. Toen Minne Groenstege uit een vrije trap de 0-2 maakte was de wedstrijd gespeeld. RCD kreeg nog wat kansen, die onbenut bleven en in de laatste minuut wist Oosterhout nog te scoren uit een strafschop : 1-2. RCD blijft door dit resultaat 2e op de ranglijst, 1 punt achter koploper OJC Rosmalen.

RCD 1 ontving de nummer 10 van de ranglijst Irene ’58 uit Den Hout. De gasten gingen voortvarend van start en stonden binnen een half uur 0-2, na tweemaal niet alert genoeg ingrijpen in de RCD verdediging. RCD stelde daar een paar schoten tegenover , die echter geen doel troffen. Na rust dan wel een feller RCD dat Irene op eigen helft wist vast te zetten. Roy Schrauwen was de man die tweemaal wist te scoren en zo de wedstrijd weer in evenwicht bracht : 2-2. Terwijl een ieder wachtte op de 3-2 voor RCD, viel de treffer aan de andere kant, 10 minuten voor tijd. Doordat alle kopploegen verloren bleef de schade beperkt.

RCD – Irene ’58 2-3 : 0-1 Kevin Bakx ; 0-2 Dennis van Halderen ; 1-2 en 2-2 Roy Schrauwen ; 2-3 Pascal Dingenouts

Opstelling RCD : Pim Versluis ; Thomas Dusseldorp, Koen Willemsen, Marvin Langevoort, Roy Schrauwen ; Erik Vos, Jeroen Snoek, Soufiane Marguoum, Zoebeir Hammouchi (Jonathan Dubbeldam) ; Randy van Gulik, Franklin Wielingen.

Bijzonderheden : Bij RCD speelden de geblesseerden Louis Laros en Arnoud Haagsma niet mee en ontbraken Oktay Karaca , Tim Frank en Robin Hardenbol. Scheidsrechter Erik Broers uit Tilburg floot een onberispelijke wedstrijd en hield de kaarten op zak.

ING sponsor van RCD

5 september, 2014

Zowel RCD 1 als RCD 2 bekeren verder

1 september, 2014

RCD 1 verder na 3x winst, ook tweede wint in zijn poule

Het eerste en tweede elftal hebben beiden de poulefase van de 1e bekerronde als winnaar afgesloten. Het eerste won de poulewedstrijden van Neerlandia (3-1), WDS ’19 (0-6) en van SCO/TOFS (0-3). Het tweede haalde met 7 punten uit 3 wedstrijden de volgende ronde. Er werd gelijkgespeeld tegen TEC (2-2) en gewonnen van OMC (3-4) en DSC (1-3).

De volgende bekerronde is in het weekend van 18/19 oktober.